onsdag 8 november 2023

16/11-23. Demokratiskt samtal om Tidöavtalets avsnitt om Mönsterbrytande åtgärder för att stoppa gängen

Inbjudan till samtal om dagsaktuella frågor.


Vad. Demokratiskt samtal om Tidöavtalets avsnitt om Mönsterbrytande åtgärder för att stoppa gängen (Tidöavtalet, sid 18-21). Avtalet hittar du här

Var möts vi? I vardagsrummet i bokhandeln. Kulturtorget, Norrtälje.

När. Torsdag 16 november 2023, kl 1815-1945

Varför. Att samtala om svåra frågor lär oss nytt, får oss att se nya bilder och skapar förståelse för varandra och olika sakfrågor. Vad är vettigt och vad är inte? Samtalet är ett samtal där vi lyssnar på varandra och ger varandra utrymme, det är inte en debatt. Vårt syfte är att lära oss mer av varandra. 

För vem? För dig som vill vara del i samhällsdebatten. För dig som vill lära dig mer. För dig som undrar. För dig som vill lyssna på var och ens kunskap. För dig som vill möta andra i viktiga samtal. Begränsat antal platser.

Kostnad. Kaffe & te, mackor och sån´t i bokhandeln? Ja, jag ordnar fika, så swisha gärna 99 kr - till swishnr 123 075 37 15 - till täckande av de krassa kostnaderna som uppkommer runt evenemanget, som t ex kaffe/te, tilltugg, marknadsföring, utskrifter, datorstöd, el, fika, förbrukningsmaterial, städ, tid, tid, tid, mm. 

Skriv aktivitetens datum i kommentarsfältet när du swishar. Bok om anhörigsituation och ätstörningar eller beroenden ingår i avgiften - förutom kaffe, träff och samtal!

Föranmälan. Ja, swisha iväg en slant och lite info till bokhandeln om att du gärna kommer och pratar om dessa dagsaktuella frågor. 

tfn 0708905731 
mejl infoලroslagensbokhandel.se - eller på plats i butiken vid Kulturtorget i Norrtälje.

Varmt välkommen, ska du vara!  

Träffen ingår i temaserien demokratiska samtal som lyfter samhällsviktiga frågor om demokrati. 
Arrangör. Mångfald Tillsammans (ideell förening) - tillsammans med Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje och Sensus Studieförbund. 

Swishnr 1230753715 går till bokhandeln, som vidarebefordrar hela beloppet till den ideella föreningen Mångfald Tillsammans som arrangerar mötet, lägger tid för arrangemang och pengar för fika och sånt. En anmälan är alltid bindande, kan inte flyttas till annat datum. Jobbet görs, är gjort, dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...