lördag 21 oktober 2023

Välkommen, ska du vara!



Jag är oerhört tacksam över att ha Gabi med Gabis granna grönsaker och Katja (Pigan & Smeden) som grannar i Wallinska gårdarna. De driver Wallins Kaffestuga i huset bredvid bokhandeln.
De serverar mat som kommer från egna odlingar, där giftfritt och omsorg står högt i kurs. Det ligger otroligt mycket tid och kraft i det närproducerade, kött och grönt, som omsorgsfullt läggs på de tallrikar som serveras där. Årstiden styr. Kunskapen och naturglädjen likaså. De är drivna och fantastiska. Det gör mig varm i själen att se deras verksamhet på caféet. De är guld för Kulturtorget, de står för glädje, omsorg och värme.
Brukar du lösa melodikrysset? Gör det på Wallins kaffestuga. De öppnar för dig, gör iordning, fyller din mage med en magisk frukost och gläds tillsammans.
Om du inte är uppe och ute till frukost, så kan ju lunch duga. Tjälknöl. Ostmackor. Magiska pajer. Soppa med härlig smak. Och en miljö som heter duga.
Jag pratar idag om berättarprojektet för barn (6-12 år) i Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje och har författarbesök med boksignering med författare (9-12 år och 15 år och uppåt) kl 12-14. Kulturtorget är en bra plats att vara på denna lördag.
Missa inte barnboksprojektet, de besökande författarna, böcker av Jon Fosse eller någon annan härlig författare i bokhandeln och glöm inte att fika eller ät på Wallins kaffestuga.
Utan dig - du fantastiska läsare, kulturvårdare och ätare - är vi ingenting. Välkommen, ska du vara!

Välkommen, du nya dag!

A..


#wallinskaffestuga med #gabisgrannagrönsaker och #pigan&smeden finns bredvid #roslagensbokhandel på #kulturtorget i #norrtälje




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...