fredag 6 oktober 2023

18/10-23. Livsviktigt snack.


Barn som kan prata om sina tankar och känslor mår bättre

Forskningen visar att förmågan att uttrycka hur man mår och känner, tillsammans med en god relation till en förälder eller annan närstående vuxen, är en av de viktigaste skyddsfaktorerna som finns i livet. 

Suicide Zero bjuder här till en digital Livsviktiga snack-föreläsning, som i sin helhet baseras på boken Livsviktiga snack, där du som vuxen får ta del av kunskap och tips om hur du kan rusta ditt barn för livet och skapa närmare relationer längs vägen. Vi lyssnar tillsammans och fortsätter samtalet i bokhandeln.

Tid: Onsdagen den 18 oktober kl. 18.00-20.00.

Plats: Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje.

Vad: Vi deltar i ett digitalt möte tillsammans och fortsätter samtalet efter det digitala mötets slut. I denna föreläsningar får du ta del av den kunskap och de tips som finns att läsa i boken Livsviktiga snack, såsom skyddsfaktorer, psykisk ohälsa, barns utveckling m.m.

Vem: Vuxna som vill prata om hur vi tänker kring suicid, hur vi möter barn och vuxna, varandra, för stöd och välmående i livet.

Föreläsare (digitalt): Elisabeth Blomberg, föreläsare Suicide Zero samt Hilda Johansson, projektledare Livsviktiga snack i skolan

Föranmälan: till bokhandeln senast tisdagen 17 oktober kl. 12.00.

Kaffe & te, mackor och sån´t i bokhandeln? Ja, jag ordnar fika, så swisha gärna 99 kr - swish 123 075 37 15 - till täckande av de krassa kostnaderna som uppkommer runt ett evenemang, som t ex kaffe/te, tilltugg, marknadsföring, utskrifter, datorstöd, el, fika, förbrukningsmaterial, städ, tid, tid, tid, mm.  Skriv aktivitetens datum i kommentarsfältet när du swishar. (Bok om anhörigsituation & psykisk ohälsa ingår också i avgiften.)

Tillsammans är bättre än själv.  

Välkommen till Kulturtorget, platsen där samtal förs

Varmt välkommen!

Anette Grinde

Mångfald Tillsammans (arrangör)

Tfn 0708905731


Här hittar du boken Livsviktigas snack, digitalt eller fysiskt att hämta hem eller beställa. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...