tisdag 3 oktober 2023

18/10-23. Demokratifrukost. Rättvis omställning och psykisk hälsa. #vimåsteprata


När; 18/10-23, kl 0830-1030 (digitalt samtal 0845-0945)

Vad; vi lyssnar - tillsammans - till en digital föreläsning - om rättvis omställning och psykisk hälsa - och fortsätter sedan samtalet i bokhandeln. 

Vi pratar rättvis omställning, psykisk hälsa och olika generationers engagemang och aktivism för en hållbar samhällsutveckling. 

Bakgrunden är FNs: generalsekreterares ord: ”Vi på väg mot ett klimathelvete.”

Hur påverkar dessa dystopiska bilder oss? Och hur mår de som kämpar för en hållbar värld och en rättvis omställning? Hur klarar de av allt hat och hot som de möter? Det finns idag utbredda problem med psykisk ohälsa bland både klimataktivister och politiska företrädare. 

Zoe Fällbom från Studieförbundet vuxenskolan är moderator. Samtalspartners är Ester Laudon, klimataktivist och aktiv inom Ta tillbaka framtiden, och Birger Schlaug, fd språkrör för Miljöpartiet, författare, debattör.

Föranmälan, ja, tack, till bokhandeln. 

Var; i Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje.

Kaffe & te, mackor och sån´t i bokhandeln? Ja, jag ordnar fika, så swisha gärna 99 kr - swish 123 075 37 15 - till täckande av de krassa kostnaderna som uppkommer runt ett evenemang, som t ex kaffe/te, tilltugg, marknadsföring, utskrifter, datorstöd, el, fika, förbrukningsmaterial, städ, tid, tid, tid, mm.  Skriv aktivitetens datum i kommentarsfältet när du swishar. (Bok om anhörigsituation & psykisk ohälsa ingår också i avgiften.)


Tfn/sms 0708905731 
Mejl; info😃roslagensbokhandel.se

Arrangör Mångfald Tillsammans - tillsammans med Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...