söndag 17 december 2023

Bli och vara samtalstrygg. Gunilla von Perner.

Det har precis nu (december 2023) kommit ut en bok som heter; Bli och vara samtalstrygg av Gunilla von Perner. Det där att samtala med varandra, hitta rätt spår där vi håller oss till ämnet, inte driver iväg, inte avbryter men också får komma till tals - det är hela tiden beroende av deltagarna i gruppen, av samtalsklimatet och vad vi - tillsammans - gör det till. En hård och hatisk debatt är något annat än ett lyssnande samtal. Jag tänkte att vi framåt vårkanten, mars, april, maj eller så, ska tala om hur vi samtalar. Bli och vara samtalstrygg kan då gärna ligga till grund för det samtalet. Vill du vara med? Datum kommer inom kort. 

Bli och vara samtalstrygg. Gunilla von Perner.


 Vilka frågor ställer du under ett samtal? Vet du varför du ställer dem och vad de ska leda till? SAMTALSTRYGG vänder sig till dig som vill bli tryggare i privata eller yrkesmässiga samtal och till dig som letar efter praktiska färdigheter för att hantera besvärliga samtalssituationer. Du får konkreta verktyg och praktiska tips som hjälper dig att: • leda samtal med vänliga och mjuka regler • ställa frågor som tar samtalet i den riktning du önskar • inspirera till en nyfiken stämning med aktivt lyssnande. Välkommen till frågorna och gemenskapen i det goda samtalet! 

GUNILLA VON PERNER har med utgångspunkt i fråge- och samtalsmetodik och med ett brett spann av samtalstyper (grupper, individuellt, på distans och i verkligheten) i över 20 år utbildat och skapat den samtalskvalitet som krävs för kreativa organisationer med självmedvetna människor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...