söndag 10 december 2023

10/12-23. Bokhandelns hej!

Tjohej, så fint det är med snön! Lite meck är det förstås, men det är fint med det vita och alla ljus i fönstren! 

Idag är det andra advent. Bokhandeln och Wallins kaffestuga håller öppet, så vi hälsar dig varmt välkommen idag! 


Den 14/12-23 kommer författare Anna Carlstedt till bokhandeln och pratar om sin nya roman Drottningens profet - som handlar om 1500-talets Nostradamus. För dig som gillar historia är det här något du inte ska missa! Ja, hon kanske också pratar lite om sin bok Renässansrebeller. Vill du komma eller veta mer, så hittar du mer information om detta på hemsidan www.roslagensbokhandel.se Det är hög tid att anmäla att du kommer, för visst kommer du?

Den 18/12-23 kommer författare Charlotte Sirc till bokhandeln och pratar om sin nya roman Brytningstid. För dig som gillar romantik i historisk tid är det här något du inte ska missa! Där handlar det om romance, 1800-tal och Stockholm. Vill du komma eller veta mer, så hittar du mer information om detta på hemsidan www.roslagensbokhandel.se Det är hög tid att anmäla att du kommer, för visst kommer du?

För dig som vill tala om klimat, miljö och annat som hör vår jord till är det dags att anmäla sig till boksamtal om boken Det levande. Om den gränslösa relationen mellan naturen och människan. Vi möts för samtal i bokhandeln tisdag 16/1-24 kl 1630-1800 & tisdag 23/1-24 kl 1600-1730. Kostnad för deltagandet är att du köper boken i den här bokhandeln. Anmäl dig nu, så att du hinner läsa boken till vi ses! Mer info på hemsidan www.roslagensbokhandel.se 

Idag lämnar jag de sista paketen till Roslagsblommans julklappsinsamling till Visit Roslagen. Kanske dyker det upp någon mer under dagen som vill bidra med en julklapp till ett barn som annars inte får. Om du köper en bok till ett barn 6-12 år här, så lägger jag med ett presentkort till berättarprojektet för barn i den åldern. Det går bra att swisha, så ordnar jag inslagning av paket och överlämnandet till Turistbyrån/Visit Roslagen!

Välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje! 

Anette Grinde
Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje
tfn 0708 905 731











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...