fredag 1 september 2023

Medlemskap i bokhandelns vänner 2023-2024 (gäller för aktiviteter och erbjudanden i eller i samarbete med Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje)


Välkommen att bli medlem i bokhandelns vänner som skapar aktiviteter, ordnar samtal och skapar mer och nytt tillsammans med bokhandeln i Norrtälje. Ja, vi samarbetar gärna med andra också. Vi vill se fler aktiviteter på och omkring Kulturtorget, Norrtälje. Vill du det också? 


Medlemsavgift för ny medlem (150 kr för resten av 2023 samt hela 2024) betalas till swish 123 075 3715 (bokhandeln). Vänligen ange ditt namn och din mailadress på inbetalningen. 


Medlemskap i bokhandelns vänner (= föreningen Mångfald Tillsammans) ger dig t ex tillgång till aktiviteter, samtal och föreläsningar, med mera. Det gör också att vi ger dig särskilda rabatter för utvalda böcker (se hemsidan, nya rabatter varje månad). 


Varje person med intresse för kultur i Norrtälje hälsas varmt välkomna som medlemmar och deltagare. 


Du hälsas också välkommen att delta i Kulturgruppen Kulturtorget som har sin utgångspunkt i samarbetet mellan föreningen Mångfald Tillsammans och bokhandeln i Norrtälje. Kulturgruppen Kulturtorget arbetar för att hitta samarbeten och för att åstadkomma fler aktiviteter i bokhandeln. Du engagerar dig så mycket som du själv vill, förstås. 


Ditt deltagande gör skillnad, skapar möjligheter till fler aktiviteter. 


Välkommen till Kulturtorget, platsen där samtal förs.


Anette Grinde

tfn 0708905731

www.roslagensbokhandel.se 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...