lördag 16 september 2023

7/10-23. Promenadprat (livssamtal i rörelse)


 Samtal är ett ljus i mörkret


Vad; promenadprat
. (Promenadsamtal för dig som oroar dig för anhöriga, för livet och för dagen. För dig som behöver samtal och rörelse, tillsammans. Tillsammans gör skillnad. Rörelse, frisk luft och samtal gör skillnad.)

Nästa livssamtal i rörelse: lördag 7/10-23, samtalen fortsätter resten av året, minst en gång per månad. Tid; kl 0700-0900. 


Startplats: enligt överenskommelse!


Är du orolig för en närståendes psykiska hälsa, suicidrisk, agerande eller beroende? Är du orolig för livet, för det som händer omkring dig? Är oron tuff och påverkar livet? Har du ingen att prata med? Behöver du prata med andra om din oro, det som är eller det som varit? 


Vill du vara medDu som tillsammans med andra vill prata i en liten grupp för att försöka hitta nya vägar för hantering av oron för någon eller något som betyder mycket, hälsas välkommen till ett samtal. 


Promenadprat i liten grupp


Kostnadsfritt(Bok om anhörigsituation och beroende ingår, om du inte fått den tidigare.)


Föranmälan så snart som möjligt, senast dagen innan promenaden - för samordning av sträcka och startplats. Tfn 0708 905 731. Mejl; info@roslagensbokhandel.se Eller genom ett besök i Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje 


Arrangör Mångfald Tillsammans.Samtalen (2023/2024) genomförs med stöd från Norrtälje kommun, Trygghetsfonden. Vi samarbetar med Sensus studieförbund i alla arrangemang i Mångfald Tillsammans.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...