tisdag 2 april 2024

5/4-24. Inbjudan till samtal i kulturgruppen KulturtorgetVad.
Samtal om kulturaktiviteter - för idéer, samverkan/samarrangemang, hälsa och gemenskap. Vilken kultur vill vi tillsammans på Kulturtorget? Öppet samtal om kultur i Roslagen. Vad vill vi arrangera?  Vad vill du att vi arrangerar? Vad kan/vill du bistå med? 

Varför.
För att åstadkomma fler arrangemang till fler människor, tillsammans. Och för att upptäcka vad andra gör - eller vill göra. Låt oss tänka kring samråd, samverkan, idéer och gemensamhetskraft. 


När.
Fredag 5 april 2024, kl 0900-1000.

För vem.
Du som vill att vi arrangerar kultur.
Du som är idéspruta.
Du som vill vara med i arrangemang.
Du som är med i en förening som vill samverka.
Du som letar efter en plats att vara med i.
Du som vill lära dig mer om ett visst ämne.
Du som har huvudet fullt av idéer.

Var.
Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje.

Kulturgruppen Kulturtorget utgår ifrån bokhandeln och den ideella föreningen Mångfald Tillsammans och arbetar för kultur och samarrangemang med andra - privatpersoner och föreningar. Syftet är mer kultur till fler, mer aktiviteter till fler människor. Om vi är fler som är idésprutor kan vi åstadkomma mer tillsammans. Vill du vara med i samtal och grupp - med fokus kulturaktiviteter - så är du välkommen att delta! Samtalet är öppet för dig som vill kultur. 

Föranmälan.
Ja, tack, till tfn 0708905731, i bokhandeln eller till mail till: info@ roslagensbokhandel.se

Kostnad
49 kr att betala via swish 123 075 3715  - skriv arrangemangsdatum i meddelanderaden. 

Varje arrangemang, även det lilla, kostar en slant att sätta ihop och genomföra. Det kan t ex vara fikaköp, resor, marknadsföring, disk, lokal, telefon, mail, koppar, el, utskrifter, web, anmälningslistor, städning, tanketid, planeringstid och samordningstid. Vi bokcirklar, författarmöten och samtal är det också ofta inköp av och läsning av en samtalsbok. Kanske är det också ett arvode till en författare eller samtalsledare. Med mera. 

Välkommen! #kulturgruppenkulturtorget #kulturtorget #platsendärsamtalförs #mångfaldtillsammans #kulturiroslagen #norrtälje  #föreningsliv #hembygdsfolk 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...