torsdag 11 november 2021

Tack, Per Nohr

 

Idag vill jag tacka Per Nohr som igår berättade sin historia om alkoholens elände, hur svårt det är att komma ur och hur livet ibland hänger på en skör tråd. Man kan inte tvinga någon att sluta, men ibland är det ett yttre tvång som avgör.

Per Nohr berättade med känsla, det märktes att tårarna ibland var nära. Ja, hos mig också. Han har en stark berättelse. Det gav både fasa och hopp att lyssna. Det går att komma ur. Med hjälp. Med vilja. Med människor omkring sig.


Alkoholen leder till lögner och förstör liv. Ja, det finns många delar i ett missbruk. Det var fint att se honom stå rak och känslosam och nyktert berätta sin historia för människorna som kommit till bokhandeln i går kväll. Nyktert, som i tydligt och utan omsvep. Hans liv är förändrat. Det är fint, starkt och viktigt att få höra hans historia.


Tack, ni som lyssnade. Tack, Per, för ditt besök i Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje.


A..
#PerNohr #Enbrutaltärlighistoria #vistoförlag #alkoholmissbruk #suicid #roslagensbokhandel #demokratiskasamtal #välkommentillbokhandeln #välkommentillnorrtälje #kulturtorget #kulturiroslagen #lillatorget

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...