måndag 1 november 2021

Boksignering 19/12-21 - Sofia Brattvall, Nyckelstenarnas Hemlighet

 Boksignering 19 december 2021 - 4e advent. Kl 1200-1400 

 

 Sofia Brattvall, Nyckelstenarnas Hemlighet, Nyckeln till Tiden. Den första delen i en fantasyserie för ungdomar och fantasy-intresserade vuxna som ska bli flera delar. 


Syftet med boken och bokserien är, förutom att underhålla målgruppen 12-15 år, att utbilda läsarna inom historia och vetenskap, samt inspirera till samarbete, nyfikenhet och hopp. 

 En hänsynslös mördare härjar i Sverige och alla hans offer är tonåringar. Femtonåriga Teodor undkommer mördarens attack, men hans bästa vän Bella kidnappas.

Mot sin vilja hamnar Teodor i ett uråldrigt internationellt sällskap som har som mål att hitta och förstöra nyckelstenarna. För om de hamnar i fiendens händer kan deras krafter förgöra världen.

Ett slumrande arv vaknar inom Teodor och han upptäcker att han kan förflytta saker med tankens kraft. Med hjälp av Nyckeln till Tiden reser han tillbaka i tiden, på jakt efter en förlorad nyckelsten. Teodor får kämpa för sin överlevnad mitt under finska kriget, och ställs öga mot öga med blodtörstiga gladiatorer i det svunna Romarriket.

Teodors krafter blir allt starkare, men samtidigt växer även tvivlet. Kommer sällskapet verkligen att förstöra nyckelstenarna? För vem skulle frivilligt ge upp så berusande krafter?

Nyckeln till Tiden är första delen i den fantasirika, bitvis halsbrytande serien om Nyckelstenarnas Hemlighet, där ett brokigt gäng ungdomar – med en stor dos humor, gemenskap och nyfikenhet – tar sig an utmaningar i världens alla hörn och tidsperioder. 

 Utgivningsdatum 2021-11-26

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...