lördag 30 januari 2021

Vi samarbetar med ...

Bokhandeln genomför en hel del aktiviteter. Det kan t ex vara föreläsningar, samtal, bokcirklar, boksigneringar, med mera. I det samarbetar vi gärna med andra eftersom samarbeten ger mervärden. Vi lär oss mer av varandra. 

Är du företrädare för en förening, ett företag eller annan organisation - som vill samarbeta med en kulturplats som denna  - så hör gärna av dig till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje. 




Vi samarbetar med Studieförbundet Sensus i alla de aktiviteter vi genomför i bokhandeln. 
Vi tackar för allt löpande stöd, tankar och support. 


Vi samarbetar med Roslagens Sparbanks stiftelser
(genom bidrag till projekt Demokratiska samtal där vi ger plats för viktiga samtal). 
Vi tackar för det stöd som gjort projektet möjligt. Väldigt mycket tack. 

Vi samarbetar med Mångfald Tillsammans som arrangerar föreläsningar, samtal, bidrar med tankar och aktiv handling till bokhandelns projekt och uppgifter till personer som arbetstränar och/eller praktiserar i antikvariatet. 




 
#demokratiskasamtal #magiskasamtal #poesi #poesiförstalördagenifebruari  #poesilördag #roslagensbokhandel #enriktigbokhandel #handlalokalt #ettlevanderoslagen #välkommentillbokhandeln #dinlokalabokhandel #smultronstället #visitsweden #visitroslagen #roslagenspärlor #vihållerdistans #tvåmetersregeln #roslagenssparbanksstiftelser #sensusNorrtälje  #mångfaldtillsammans 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...