måndag 9 november 2020

Glöm inte reflexerna!


Tack för att vi/ni visar varsamhet om varandra. Håll alltid ett gott fysiskt avstånd till varandra. I tanke och handling får ni gärna vara nära varandra, fyllda av vänlighet och omsorg. 

I denna mörkertid vill vi också gärna att ni bär reflexer. Visst gör ni det? 

Saknar du reflex? Titta in i bokhandeln, så kan vi nog ordna en sådan till dig. Utan reflex ska ju ingen behöva vara, eller hur? 

Välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje idag.

A..


****


#mittroslagen kommer snart ut igen - onsdag den 11/11. Bokhandlerskan skriver och ger #boktips där, så hon ser fram emot utgivningen. #roslagensbokhandel är #enriktigbokhandel i #norrtälje Du hälsas #välkommentillbokhandeln som ju är #dinlokalabokhandel Vi peppar för att inspirera folket att #handlalokalt så att butikerna överlever dessa förskräckliga #coronatider 

Var vänlig #hålldistans och respektera #tvåmetersregeln Du som inte ska handla eller anmäla dig till en aktivitet - vänta vänligen utanför. 

Vi samarbetar med #sensusnorrtälje #roslagenssparbanksstiftelser #mångfaldtillsammans i vårt projekt #demokratiskasamtal Det har du väl inte missat, eller hur? Kom in och prata med #bokhandlerskan om du vill vara med i det skavande samtalet som utvecklar. 

Reflexer från #norrtäljeenergi får du gratis i bokhandeln för att vi så gärna vill att ni ska synas i trafiken. #Peppelipepp från oss till er alla.

När du har shoppat loss i Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje får du rabatt på fikat hos #caferekommenderas i Norrtälje. När du har fikat hos @caferekommenderasnorrtalje får du 10% rabatt på pockethyllan i bokhandeln (inom en vecka). Visa fikakvittot innan bokköpet.

#bokhandlerskan önskar er en finfin dag! 
Boksigneringar & öppna aktiviteter vid bokhandeln inom kort   

  • Poesi vid bokhandeln - lördag 5 december 2020
  • Boksignering Johanna Hansson Dahl - söndag 6 december 2020


Kläder efter väder. Vänligen håll god distans till varandra! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...