onsdag 25 november 2020

Marknadskriget - Camilla Grebe & Anders Torelm

Marknadskriget är självklar läsning för alla som är intresserade av reklam och marknadsföring. Genom tio verkliga rättsfall får vi en unik inblick i hur marknadsrätten fungerar i praktiken. Det handlar om dramatiska strider och viktiga avgöranden, om Rustas tvist med den amerikanska ficklampsjätten Mag Instrument, om Svensk Mjölks tvist med Oatly och om vad en bloggande influencer egentligen måste informera om. Flera av rättsfallen har blivit vägledande inom Sverige och ibland även inom EU. 


Med hjälp av särskild grafik analyseras hotbreven och stämningsansökningarna, domarna och överklagandena. Vad står det här egentligen? Vad är det juristerna ser, men som inte alltid är uppenbart? Var finns styrkorna - och svagheterna?

Boken är skriven av Camilla Grebe, prisbelönt deckarförfattare och civilekonom, och Anders Torelm, mångårigt verksam inom näringslivet med särskild riktning mot marknadsföring.


Är det en ny deckare av Camilla Grebe? Nej, det här är faktisk verklighet och händelser i näringslivet. Där händer fantastiska saker, men där pågår också en hel del strider. Här är några som verkligen tål att läsas om. Vad får man säga egentligen? 

Mjölkkriget. Ving. Rusta. Vattenfall. Konsumentombudsmannen. Greenpeace. Ja, här finns mer och fler än så. Läsning är ibland njutbar och ibland plågsam. Här finns verkligen både och. Vad är rätt för dig och vad är rätt för mig? 

Pepp för viktig läsning. 

A.. 

#camillagrebe #marknadskriget  #anderstorelm #medströmsbokförlag
#roslagensbokhandel #norrtälje #välkommentillbokhandeln #dinlokalabokhandel #enriktigbokhandel #handlalokalt #ettlevanderoslagen #välkommentillbokhandeln #dinlokalabokhandel #smultronstället #visitsweden #visitroslagen #roslagenspärlor
Mitt Roslagen 25 november 2020. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...