tisdag 10 november 2020

Boksignering Ulla Nissen - Hilma och den lurviga ponnyn - (9 - 12 år) - lördag den 5 december 2020.

Ulla Nissen
(fotograf Juliana Wiklund)Boksignering 
lördag den 5 december 2020 
kl 1200-1400 
Ulla Nissen 

Ulla M. Nissens ungdomsromaner möter läsaren Elsa som kämpar med konsekvenserna av ett sexuellt övergrepp. Hon skuldbelägger sig själv och skäms. Samtidigt pågår livet med kompisar, skola, fotbollsträningar och annat som hör en tonårings vardag till. En romans med grannen Isak blir allt djupare, men Elsa har svårt att tro att han verkligen menar allvar.

Berättelsen skildrar våndan och kraften i en ung förälskelse och visar vad onödiga missförstånd kan föra med sig. Det är en historia om vikten av att prata och reda ut innan det går för långt. Det är handlar också om vikten av att bryta tystnaden om det svåra, om att lägga skulden där den hör hemma, och om den tuffa vägen ut ur förtvivlan till en framtid utan skuld och skam. Det är en gripande och hoppfull ungdomsroman som belyser problematiken i att tiga efter övergrepp, och hur viktigt det är att lyfta upp obekväma frågor till ytan. 

 

Ulla M. Nissen är en författare med två romaner om tuffa ungdomsfrågor i Elsaserien – De kommer ändå inte tro mig och Det måste gå


Ulla Nissen har också släppt den första delen i bokserien för hästälskande barn 9-12 år – Hilma och den luriga ponnyn.Vi håller till utomhus. Kläder efter väder. Vänligen håll god distans! 

Boksignering lördag den 5 december 2020 kl 1200-1400. Välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje. Utomhus - kläder efter väder. #boksignering #ullanissen #hoiförlag #hilmaochdenlurvigaponnyn #kläderefterväder #tvåmetersregeln #roslagensbokhandel #enriktigbokhandel #handlalokalt #ettlevanderoslagen #välkommentillbokhandeln #dinlokalabokhandel #smultronstället #visitsweden #visitroslagen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...