onsdag 11 november 2020

Idag bjuder vi på reflexer från Norrtälje Energi ...

Mitt Roslagen når oss
i brevlådorna i Norrtälje
 den 11/11 2020.


Tack för att vi/ni visar varsamhet om varandra. I tanke och handling får ni gärna vara nära varandra, fyllda av vänlighet och omsorg. Håll alltid ett gott fysiskt avstånd, ja, men måna gärna om din nästa, nu i denna fasansfulla coronatid. Låt hänsyn och omsorg styra din dag. Tack, för att du håller god distans.

I den här mörkertiden vill vi gärna att ni bär reflexer. Visst gör ni det? Saknar du reflex? Det glimrar så fint när ni syns ordentligt. Reflexer från Norrtälje Energi får du just nu gratis i bokhandeln. Hojta i dörren om du inte vill gå in. Välkommen! 


Vi hemlevererar din bokbeställning inom Norrtälje om du inte själv kan ta dig till bokhandeln. Vi postar om du bor utanför Norrtälje. Vi kan leverera utanför butiken. Vi gör allt vi kan för att bistå så att du kan få de böcker du önskar. Slå en signal eller skriv ett mejl om du inte kan komma till butiken.


Välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje.


A.. 
#roslagensbokhandel #norrtälje #välkommentillbokhandeln #dinlokalabokhandel #enriktigbokhandel #norrtäljeenergi #hålldistans #tvåmetersregeln #reflexer 
Klicka på bilden för att komma 
till texten om Lena Anderssons
nya bok Dottern (som också är publicerad
i Miljömagasinet den 13/11 2020)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...