måndag 23 november 2020

Rex och Rut. Den magiska väskan. Eva Salqvist & David Henson.

Rex och Rut är en bokserie om barn på sjukhus som löser mysterier. I Den magiska väskan kommer clowner på besök till barnavdelningen. Clownerna har en magisk väska med viktiga saker i: ballonger, en tuta, en gaffel, ett stetoskop och en strutsfjäder. En dag försvinner väskan, och clownerna med. Tandfén verkar inte heller göra sitt jobb. Rex, Rut, Fideli och Ahmed gör allt för att få clownerna tillbaka. Vart leder konfettispåren? Och vem är det som stulit magin? 

 Visst är det härligt att det finns clowner på sjukhus där barnen är? Här blir det till ett spännande äventyr när clownerna försvunnit och deras väska stjäls. Hur kommer det att gå, kan man undra. Ja, det slutar riktigt bra. 

Den här boken kan läsas tillsammans med en vuxen eller själv av barnet som knäckt läskoden. Den innehåller spänning, äventyr och skoj. Den slutar vänligt och fint. Rex och Rut - den magiska väskan - passar fint för barn i åldern 6-9 år. 
#RutochRexochdenmagiskaväskan #EvaSalqvist och #DavidHenson #barnböcker 6-9 år #idusförlag #rutochrex #roslagensbokhandel #norrtälje #välkommentillbokhandeln #dinlokalabokhandel #enriktigbokhandel #handlalokalt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...