måndag 30 november 2020

Boksignering söndag den 6 december 2020 - Johanna Hansson Dahl


Vi välkomnar Johanna Hansson Dahl 
till boksignering vid 
Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje. 

Johanna Hansson Dahl 
Håll dig vaken. 

(passar ungdom 12-15 år)

Söndag den 6 december 2020
Kl 1200-1400

**** **** 
Boksignering sker utomhus, utanför bokhandeln. 
Kläder efter väder.
Vänligen håll god distans.

**** **** 


Håll dig vaken - Johanna Hansson Dahl (ungdom 12-15 år). ”I en inte alltför avlägsen framtid, där teknologins utveckling har tagits till sin spets, finns ett spel. Spelet tar dig till en alternativ verklighet. Du får själv bestämma hur du ska se ut, dina bästa egenskaper och målet med din vistelse. Allt du tänker och känner är verkligt, men allt du ser är en illusion. Välkommen till Eskapadia.

Det återstår bara dagar till Elisa Lindgrens sextonårsdag. Sexton år betyder en flaska eskapicium på posten, och därmed ett inträde till den magnifika spelvärlden Eskapadia. En låtsasvärld som Elisa alltid har varit skeptisk till. Men när flaskan anländer kommer med den ett mystiskt meddelande från Elisas sedan länge döda föräldrar. Fast besluten att ta reda på sanningen beger sig Elisa in i Eskapadia. Där möts hon av riskfyllda spelzoner, övermänskliga karaktärer och förbjuden kärlek. Problemet är bara att det inte är verkligt, och att den vackra ytan döljer ett kallt, rått mörker.

Spelet kan börja.”

**** ****

Johanna Hansson-Dahl är fotograf och författare. Hennes mål är att skildra samhället på ett spännande, humoristiskt och samtidigt tankeväckande sätt. Våren 2020 gick hon ut med en kandidatexamen från Handelshögskolan i Stockholm och därefter har vardagen varit centrerad kring det egna företaget inom fotografi och författande.  Johanna har i sin debutroman försökt komma nära den moderna ungdomens vardag för att skapa en spänningsroman som så många som möjligt kan relatera till.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...