torsdag 19 november 2020

Kajsa Ingemarsson - aktuell med Att landa som en trana

 


Bibliografi Kajsa Ingemarsson

  • 2002 – På det fjärde ska det ske (roman)
  • 2003 – Inte enklare än så (roman)
  • 2004 – Små citroner gula (roman)
  • 2005 – Den ryske vännen (roman)
  • 2006 – Kajsas värld (krönikor)
  • 2007 – Lyckans hjul (roman)
  • 2009 – Bara vanligt vatten (roman)
  • 2009 – Drömliv - lycklig på riktigt (med Karin Nordlander)
  • 2011 – Någonstans inom oss (roman)
  • 2013 – Den magiska gnistan'
  • 2020 - Att landa som en trana



https://sv.wikipedia.org/wiki/Kajsa_Ingemarsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...