torsdag 10 december 2020

Boksignering Gunilla Tähti Wigge - Familjerna på Soläng 19 december 2020


Vi välkomnar Gunilla Tähti Wigge till bokhandeln lördag den 19 december 2020 . Hon kommer då att signera sin feelgoodtrilogi om Familjerna på Soläng.

Lördag 19 december 2020 kl 1200-1400. 

Välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje. 

Kläder efter väder! 


Familjerna på Soläng är en feelgoodtrilogi fylld med hemligheter, humor, kärlek, äventyr och knasigheter. Vi följer tre generationer som rör sig mellan Alingsås, London, Käringön och Mallorca, och i centrum står två halvsystrar och deras växande stjärnfamilj.  

  • Hårmästarens familj (2018): När Howard Hill sätter sig på båten till England, kan ingen ana vad hans äventyrliga och lite naiva inställning till livet ska få för konsekvenser.
  • Urmakarens familj (2019): Urmakarens tvillingbror stormar in i Alingsås med äventyr i fickorna och en charmoffensiv som får både den ena och den andra på fall. 
  • Yogalärarens familj (2020): En girig guru dyker upp för att lägga vantarna på Marias och Rosies älskade hus Soläng. 
Boksignering 19 december 2020 kl 1200-1400 

Boksignering 24 oktober 2020 kl 1200-1400 


 

Vi samarbetar med Studieförbundet Sensus i de aktiviteter vi genomför i bokhandeln. Vi tackar för allt löpande stöd, tankar och support. 


Vi samarbetar med den ideella föreningen Mångfald Tillsammans i de aktiviteter vi genomför hos oss. Samarbeten - tillsammans - är viktigt för Mångfald Tillsammans och för Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje. Tack. 


Följ gärna bokhandeln på Instagramhttps://www.instagram.com/roslagensbokhandel/

#boksignering #lördag #GunillaTähtiWigge #familjernapåsoläng  #urmakarensfamilj #hårmästarensfamilj #yogalärarensfamilj  #roslagensbokhandel #enriktigbokhandel #norrtälje #välkommentillbokhandeln #kläderefterväder #vihållerdistans #handlalokalt #sensusnorrtälje

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...