måndag 15 maj 2023

22/5-23. Samtal om skog och klimat.22/5-23. Samtal om skog & klimat.

Vad; samtal om skog & klimat

Vem talarEva Lundqvist är skogsägare i Norrtälje kommun. Hon äger, brukar och tänker kring skogen, dess möjligheter för henne, för andra och för klimatet. Låt oss lyssna till hennes tankar kring ägandet, brukandet och klimatet. Låt oss lyssna, begrunda och tala om hur vi tänker kring skogen och klimatet. Vad är mitt ansvar och vad är ditt? 

När; måndag 22/5, kl 1815 (ca 1½ timme)

Var; bokhandeln, Kulturtorget, Norrtälje

Kostnadsfritt. 

Föranmälan; Ja, snarast till bokhandeln tfn 0708905731 eller mejl; info@ roslagensbokhandel.se eller på plats i butiken.  

Vi talar om klimatförändringar och klimatfrågor. Vi studiecirklar om Greta Thunbergs bok Klimatboken och intresserar oss för frågor som t ex solceller, skog, insekter, mat, kläder, plaster och vatten. Det finns många perspektiv och många frågor. Nu har vi kommit till skogen och har bjudit in Eva Lundqvist, skogsägare i kommunen, för samtal om skogsbruk med fokus klimat. Har du särskilda frågor till Eva Lundqvist, som du känner till redan nu, så maila frågorna till bokhandeln för vidare befordran - så kanske hon kan besvara dem när vi ses. 

För vem; du som är intresserad av klimatfrågor, deltar i bokhandelns eller Naturskyddsföreningens klimatcirkel och/eller klimatpratar i andra konstellationer. Ja, för dig som är intresserad av och oroad för vad som händer med vår planet. Och hur vi, du och jag, kan hantera frågan om skogen och klimatet för oss och våra framtida generationer.

Arrangör; Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje tillsammans med Mångfald Tillsammans. 

Väl mött!


Anette Grinde

tfn 0708905731

info @ roslagensbokhandel.se 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...