fredag 11 juni 2021

Expedition Sverige - Linda Åkerberg


Expedition Sverige - Linda Åkerberg

Linda Åkerberg reste världen över i jakten på nya äventyr tills hon hittade en perfekt utmaning hemma i Sverige. På fyra månader tog hon sig till fots, i kajak och på cykel 486 mil genom alla våra 25 landskap, från Smygehuk i Skåne upp till Treriksröset i nordligaste Lappland.

Här får vi följa med på Lindas resa genom väglös vildmark, uppför snöklädda fjällmassiv och över vågor på öppet hav. Vi får ta del av äventyrets utmaningar och höjdpunkter, men också lära känna personen bakom äventyret. Vad är drivkraften och hur gör man när ingenting går som planerat? Hur hanterar man sina rädslor och hur klarar man av att ta sig flera mil om dagen, månader i sträck?

Boken är också en berättelse om Sverige. Vi får följa med på en natur- och kulturhistorisk resa som ger en inblick i vårt lands natur och hur den omformats genom åren. Hur landet befolkades och hur människan kommit att påverka Sverige av idag. Detta är en bok för dig som vill inspireras till egna äventyr. Här finns mängder med tips på svenska destinationer och hur du går tillväga rent praktiskt för att få ditt eget äventyr att bli av. Men det är också en bok för dig som bara vill fascineras av vårt avlånga lands historia och magiska natur.


*** *** 


Att resa är vackert, eller hur? Att resa i Sverige är fantastiskt men har ofta inte varit det vi först prioriterat tidigare. Nu befinner vi oss i en ny tid, där vi mer utforskar det som är nära. Vi reser i Sverige, ser oss omkring i vår närmiljö. 

Den här boken rör vårt nära. Den innehåller platser, upplevelser och inspiration till ett aktivt resande i vårt land - här, hemma. Att paddla, cykla och vandra är fantastiskt. Att göra det i Sverige är riktigt vackert. 

Den är vacker. Den ger mig näring till det vackra; naturen, färden, njutningen i vårt vackra land. Den fyller mig med inspiration för det nära resandet. Den gör mig helt enkelt väldigt glad. 


A..
#ExpeditionSverige  #LindaÅkerberg #hemester #svemester  #roslagensbokhandel  #enriktigbokhandel  #norrtälje  #välkommentillbokhandeln #äventyr #hemmaäventyret #vandra #långfärdscykling  #roslagenspärlor  #välkommentillnorrtälje  #perfektgåbortpresent #gåbortpresent #attresaärvackert 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...