lördag 18 januari 2020

Virkade bokmärken



Det här är boken för alla virkande bokälskare! Eller kanske bara för dig som älskar att pyssla. Den är riktigt härlig, ja, väldigt rolig att bläddra i och begrunda. Det här är görbart. Det här kan bli riktigt skoj!

Jag tänker att de måste vara rätt lätta att göra eftersom mönstren är supertydliga. Man blir glad av figurerna. Nu ska garnet fram! Var kan jag köpa garn och virknålar i Norrtälje?

Boken består av beskrivningar av roliga bokmärken som vi kan virka. Dessa fantastiska bokmärken kan vi sen placera mellan sidorna i våra vackraste romaner, kärvaste deckare och i de viktiga böckerna om världens historia.

Bokmärken är bra för oss själva, i vårt eget läsande, men också som vackra små egengjorda presenter till vår läsande omgivning. Själva pysslandet kan vara bomull för själen. Både boken och de virkade små bokmärkena kan vara en perfekt liten glädjespridande present - som man kan tänka sig kan bli beroendeframkallande när man fått ordning på det första lilla alstret. Visst kan de göras av både stora och små?

Det här blir skoj, riktigt, riktigt skoj.

Välkommen till bokhandeln i dag! Vi har böcker som skrapar i själen, väcker skräcken i kanten, får oss att njuta av texten och berättelsen - och också böcker om handarbete. Böcker är en fröjd, eller hur? Ett bokmärke mitt i - gör det än bättre. Peppelipepp!

A..

Klicka på bilden för att komma till
text om bokhandelns historia.


#virkadebokmärken #legindförlag #legind #jonasmatthies #handarbete
#roslagensbokhandel #enriktigbokhandel #norrtälje #norrtalje

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...