måndag 18 mars 2024

18/5-24. Tillsammans, utan dig. Cecilia Grape. (Norrtälje litteraturdagar)


Cecilia Grape kommer till Norrtälje litteraturdagar den 18/5-24 för att berätta om sin bok Tillsammans - utan dig!  

Vad. 

boksignering, bokförsäljning, samtal om boken.

När. 

lördag 18/5-24, preliminär tid 1200-1500.

Var. 

Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje.


Tillsammans - utan dig är första delen i trilogin Kvinnorna som berättar något om vad det är att vara människa. 

Handlingen utspelar sig i en samtida Storstockholmsmiljö och i USA. I Hannes och Marines liv sker en rad händelser som påverkar och utvecklar deras relation till varandra och livet. Lyckan är till en början total men Marine väljer så småningom bort Hannes för ett mer fritt och spännande liv. 

Ett oväntat möte leder henne senare tillbaka och under ett antal guldkantade år får de uppleva allt de drömt om. Men när en svår sjukdom tränger sig emellan i det så perfekta livet blir inget sig likt. Besvikelse, rädsla och ilska tar över och relationen prövas hårt. Nya förhållningssätt blir nödvändiga för att tryggheten och lugnet skall kunna infinna sig igen. 

Att stanna upp och öka livsnärvaron blir viktigt för att kunna hitta tillbaka till varandra och landa i övertygelsen: Alltid tillsammans – med eller utan dig. 

Cecilia Grape kommer till Norrtälje litteraturdagar den 18/5-24 för att berätta om sin bok. 

Tillsammans, utan dig är Cecilia Grapes andra bok. Livsglädjens land bortom svårigheternas horisont kom ut 2020 och handlar om att vara barncancerpatient under 1970-talet och de konsekvenser detta har givit på livet. 


#tillsammansutandig #ceciliagrape #livsglädjenslandbortomsvårigheternashorisont #kulturtorget #roslagensbokhandel #idusförlag #virensförlag 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...