torsdag 21 mars 2024

11/4-24. En ny samtalsgrupp ser sitt ljus inom kort. För dig. För livet. (Torsdagar, ny grupp.)

Igår. Idag. I förrgår. Imorgon. 


Det finns så mycket sorg som behöver ses, hanteras och pratas om. Det finns också liv och lust att samtala om.


Vi talar om psykisk ohälsa, igen och igen. Anhörigas eller egen. Plötsligt känns ilskan, sorgen och förvåningen inom oss. Igen. En kvinna eller en man, med livet framför sig, finns inte mer. 


Omgivningen står som frågetecken, nu var det ju bra? Varför såg vi inte? Varför var jag inte mer uppmärksam? Varför missade vi? Vi pratar om skuldkänslan, den som inte borde finnas. Vi pratar om ilskan. Vi pratar om hur och att aldrig få veta. 


Ibland går det inte. Vi kan inte se. Vi kan inte stå vid någons sida i varje stund. Vi vet inte vad som händer inom någon annan. Frågorna och den bottendjupa sorgen finns där ändå. Vi förlorade en älskad person. Vi gråter, gråter och undrar. Saknar.


Vi pratar också om livet. Lyckan, värmen, glädjen, kärleken, lusten, vännen och livet.


En ny samtalsgrupp ser sitt ljus inom kort (Norrtälje 11/4-24). För dig. För livet. För att samtal och möten med andra behövs, för att de är nödvändiga. 


För dig som vill och behöver, hör av dig. Någon enstaka plats finns kvar. 


Hör av dig till bokhandeln i Norrtälje om du vill vara med. Om du vill och behöver tala om livet med andra, med vänner som vill dig väl. Bäst är alltid att titta in i bokhandeln vid Lilla torget, för information om samtalet, mm. Välkommen.



Anette Grinde

Tfn 0708905731

Info@ roslagensbokhandel.se

Mångfald Tillsammans (ideell förening)

 





#nollvision #suicidezero #fråga #agera #psykiskohälsa #suicid #samtalsgrupp #samtalsgruppmän  #roslagensbokhandel #samtalsgrupp #norrtälje #kulturgruppenkulturtorget  #norrtäljekommun #trygghetsfonden  #livssamtal #orossamtal #mångfaldtillsammans 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...