tisdag 26 mars 2024

26/3--31/3-24. Tisdag, askonsdag, skärtorsdag, skärtorsdag..

Kan du sy? Behöver du en ideell syssla? Är du dagledig eller pensionär och vill sysselsätta dig med något vettigt?

Jag välkomnar någon som vill och kan sy tygpåsar av stuvbitar. Har du tid och lust, så titta in i bokhandeln för mer information.


***


Tisdag, onsdag, skärtorsdag.

Medlem i bokhandelns vänner 2024 ges 50 kr rabatt på de prisnedsatta hyllorna för romaner och deckare i inre rummet (Ryssladan) och på roman- och deckarhyllorna i första rummet (rakt fram, höger, 5 hyllor). Hela medlemsavgiften är intjänad på två reaböcker! 


****


Onsdag. Långfredag. Wallins kaffestuga.

Gabi - som drev Wallins kaffestuga i bokhandelns grannhus - säljer ut inredning och inventarier till bästa möjliga pris. Fint porslin, caféutrustning, bord, stolar, en disk för den händige (kanske i en trädgård, i köket eller i en butik)och ett finfint skåp. Ja, det finns mer och mycket fint. Tingen säljs under onsdag och långfredag den här veckan - kl 1100-1600. Komsi, komsi!


*****


Skärtorsdag. Releasefest.

Vi har fest och glädjeprat i bokhandeln då Helena Ulvatun släpper sin roman Låta leva låta dö. Kom under eftermiddagen på skärtorsdag, gärna strax efter lunch. Vi firar och välkomnar dig som vill tala med henne om skrivande och om hennes sprillans nya bok. Välkommen.


******
#helenaulvatun #låtalevalåtadö #skärtorsdag #kulturtorget #platsendärsamtalförs #norrtälje #roslagensbokhandel #praktikplats Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...