tisdag 9 juli 2024

vArvet : en entreprenörstriller. Staffan Ehde. (Norrtäljeförfattare)

 

vArvet : en entreprenörstriller. Staffan Ehde.

Ingen utmaning är för stor för Lena, varken stormande hav, pirater i fjärran land eller hämndlystna syskon. Staffan Ehde har alltid gjort sig känd som en trendsetter. Det gäller även när han ger sig på ett skrivarprojekt. I boken vArvet skapar Staffan en litterär hybrid som borde kunna utmana varje sann entreprenör med intresse för de vilda haven och de riktigt stora projekten. 

Med världsomseglarens detaljkännedom och innovationsfantastens engagemang kastar han oss mellan rafflande möten i kajutor och styrelserum jorden runt. Som läsare fångas jag av huvudpersonen Lena Sehléns utmaning när hon tar över pappas ögonsten Varvet mot bättre vetande. Och hur hon trotsar den ena utmaningen värre än den andra för att till sist ro hem segern. Ingen utmaning är för stor för Lena, varken stormande hav, pirater i fjärran land eller hämndlystna syskon. Och det är en riktig entreprenörsseger hon till sist vinner (samt prinsen och hela kungariket). 

Vem skulle inte vilja ha Lena Sehlén som kompanjon eller vän? Hon golvar motståndarna utan stora ord, men genom handlingskraft, mod och goda idéer. Och genom att lyssna noggrant på sin personal och ödmjukt lära av sina kunder. Jag skulle bli förvånad om denna bok inte kom till god användning för lust och entreprenöriellt lärande på alla nivåer. 

/Osborn Bladini - manusförfattare och dramatiker.
#staffaehde #roslagensbokhandel #vArvet  #platsendärsamtalförs  #kulturtorget #Norrtälje #välkommentillnorrtälje 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...