fredag 6 maj 2022

7/5-22. Erik Bergin. Efter Trump. En reporters personliga berättelse på plats i USA

Boksignering lördag 7 maj 2022, 
kl 1200-1400. 

Erik Bergin

Efter Trump.
En reporters personliga berättelse på plats i USA.

Välkommen till 

Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje. 


Varför blev Donald Trump USA:s president? Vad är det för land han lämnat efter sig? Och varför har USA blivit så polariserat? Att Trump vann valet 2016, och mycket väl kunde ha vunnit igen 2020, blev möjligt beroende på faktorer som går många år tillbaka i tiden. Att Trump blev president har dessutom både förändrat Amerika och blottlagt landets djupa problem. Hur kommer det sig till exempel att allt färre amerikaner är överens om politik, landets riktning och till och med vad som är sant och falskt?

Journalisten och tidigare USA-korrespondenten Erik Bergin har bevakat två amerikanska presidentval. Med hjälp av intervjuer från kust till kust och en mängd resor runt om i USA under flera år ger han i den personliga reportageboken Efter Trump sin bild av ett Amerika på jakt efter en ny identitet och riktning.


Erik Bergin. Nyhetschef på SvD. Korrespondent i New York 2013–2016. Bevakar amerikansk politik. Har jobbat på SvD sedan i april 2000 som redigerare, redigeringschef, reporter, nyhetschef på näringsliv och inrikes samt USA-korrespondent.
Välkommen till 

Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...