söndag 8 maj 2022

14/5-22; Gunnar Ståhl - Spionen Sidorenko, Vitt guld, Att höra hemma & Allt de inte visste

 Boksignering lördag 14 maj 2022 - Gunnar Ståhl 

kl 1200-1400

Utomhus. Kläder efter väder. 

Varmt välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje


*** ***Gunnar Ståhl kommer till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje lördagen den 14 maj 2022,  kl 12-14 - för att signera sina böcker! Det gör bokhandlerskan glad. Jag hoppas det gör dig glad också. Han har med sig en deckare, två romaner och en bok med koppling till andra världskriget. 

Att höra hemma : Ett stadigt tag om livet.
”Att höra hemma”, med undertiteln ”Ett stadigt tag om livet", handlar om fyra vinddrivna och smått självupptagna personer som råkar sammanträffa på ett fastighetsmäkleri på Österlen och börjar samtala om var de hör hemma i livet, världen och tillvaron. Var och en har sin absurda och filosofiska levnadshistoria att berätta – gripande och rolig, tragisk och komisk – men allt som sägs kanske inte är helt sant.

Vitt guld.
Rolf Bärnsten är reporter på en dagstidning i Stockholm. Han blir misstänkt att ha utfört ett mord i en guldaffär och för att slippa misstanken vill han hjälpa polisen att reda upp mordet. Det går inte bra.

1968. Allt de inte visste
.
En svensk vardagshistoria i romanform om Jonny Fröjd som växer upp i ett svenskt brukssamhälle. En bok för dem som är så gamla att de minns hur det såg ut i Sverige och i världen på 1960-talet och i synnerhet 1968. Och för dem som vill veta hur det var.

Spionen Sidorenko och de ryska bombningarna av Stockholm 1944.
På kvällen tisdagen den 22 februari 1944 fällde sovjetiska flygplan bomber över Stockholm. Tre dagar senare benådades den sovjetiske spionen Vasilij Sidorenko. Hade bombningarna i februari 1944 och frisläppandet med varandra att göra?


Välkommen till 

Roslagens bokhandel vid Lilla torget i NorrtäljeBoksignering lördag 16 oktober 2021 - Gunnar Ståhl 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...