söndag 1 maj 2022

30/4-22. Tack, Lise-lott Ökvist


Tack, Lise-lott Ökvist för ditt besök i bokhandeln i Norrtälje, den vackra men lite kylslagna valborgsmässoafton 2022. Lise-lott och hennes besök var inte kylslaget, hon var liv och lust. 

Lise-lott Ökvist har skrivit om Gammelboken & hans vänner (6-9 år). Hon kom och signerade sin bok i Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje. Det var glädje, det! 


Hon hade många samtal med barn och vuxna (och med bokhandlerskan) om berättelsen, om skrivandet, om glädjen och om framtida projekt. Lusten till skrivande och läsning är tydlig när jag hör och ser henne. Att skapa läslust, se bilderna framför sig och känna pirret i kroppen när man läser något som påverkar en själv, det är vackert, eller hur? 


Lise-lott kan, hon. Vi har boken i bokhandeln. Nu och framöver. 


Välkommen till Lilla torget i Norrtälje för att införskaffa den till dig själv eller till ett barn i din närhet. Den passar både till högläsning eller för dig som kan läsa själv. 


Välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje, platsen där samtal förs. 


Tack, Lise-lott, för ditt besök. Välkommen åter! 


Njut dagen som den bästa! 


Anette Grinde

Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje.#viläsermedglädje #liselottökvist #gammelbokenochhansvänner #vistoförlag #barnböcker 6-9 år #högläsningsbok 


#norrtälje #välkommentillbokhandeln #sensusnorrtälje #välkommentillnorrtälje #kulturiroslagen #kulturtorget #samtalgörskillnad #Norrtälje400 #roslagensbokhandel #njutdagensomdenbästa #idusförlag Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...