tisdag 1 juni 2021

Boksignering 5/6 - 21 Malin Tyberg - kl 1200-1400


Boksignering Malin Tyberg. 
Lördag 5 juni 2021
Kl 1200-1400. 

Malin Tyberg har skrivit poesi - "Att leva mellan" samt är medförfattare till "När mammor dör".

Att leva mellan - handlar om när närstående tärs av psykisk ohälsa som leder till missbruk. När mamma snart ska dö i cancer. Vilka tankar kommer då? Dikter från barnet som stod bredvid och blev kvar. Om att leva mellan det friska och det sjuka och att klara sig igenom trots allt. 
 
Malin Tyberg är poet, författare och skolledare. Från början var skrivandet nödvändigt för att klara dagen, senare ett sätt att uttrycka kreativiteten. Dikterna berör ofta aktuella händelser i samhället, utsatthet, livet och döden. 

Hon skriver även prosa. Ett av de pågående projekten, ett äventyrsmanus, skrivs tillsammans med yngsta sonen. 2020 var ett händelserikt år med debutboken "Att leva mellan" och medverkan i, bland annat, den självbiografiska antologin "När mammor dör." 


Malin startade ett eget företag, Lilly Förlag och gjorde debut på Poetry Slam-scenen som tog henne till Uppsala Finalen 2021. 

Diktsamlingen är självbiografisk, Malin förlorade sin pappa i cancer då hon var 8 år. Tre år senare fick mamman samma sjukdom och avled då Malin var 19 år.

Du hälsas varmt välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje på lördag för att samtala med Malin Tyberg om de frågor hon skriver om, om hennes poesi, om skrivande eller kanske bara köpa en signerad bok. #närmammordör #attlevamellan #malintyberg 
#roslagensbokhandel #enriktigbokhandel #norrtälje #välkommentillbokhandeln #dinlokalabokhandel #sensusnorrtälje #kläderefterväder #vihållerdistans #tvåmetersregeln 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...