fredag 16 april 2021

Säg hej till småfåglar - Ulrika Hjorth & Emelie Engblom Molin


I Säg hej till småfåglar! får du träffa Greta Gråsparv, Totte Talgoxe och flera andra av våra vanligaste småfåglar. Korta, enkla faktatexter varvas med roliga pratbubblor och i slutet av boken finns även ett kryssa-i-uppslag där du kan kryssa för det fåglar du känner igen.

Färg och form. Lust och glädje. Fåglar och natur. Inspiration. Kunskap. Samtalsunderlag. Njutning tillsammans. 

För mig är naturen, fåglarna, växtkraften och barnen något viktigt. Deras nyfikenhet, utveckling, glädje och kunskapsfärd bygger på klokskapen hos de vuxna i sin närhet. De kommer att få sunda värderingar, insikt om samhälle och natur, omsorg om allt levande - när det är så vi talar med (och omkring) dem. När vi lär dem om de små magiska fåglarna, hur de visar omsorg och tar hand om varandra, hur de är och har det, så bygger vi viktig kunskap inom de små knattarna. Tänk, att ta den här vackra boken, krypa upp i hammocken i vårvärmen och läsa/samtala med ditt barn eller barnbarn om de kvittrande små liven runt omkring oss. 

Du som gillar naturen och vill visa den för dina små. Den här boken passar sig väldigt väl för ändamålet. 

Välkommen till bokhandeln vid Lilla torget idag. 

Njut dagen som den bästa.

A..



#Säghejtillsmåfåglar  #UlrikaHjorth &  #EmelieEngblomMolin  #Vombatförlag  #roslagensbokhandel #norrtälje #barnböcker 3-6 år 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...