lördag 3 april 2021

Boksignering lördag 24 april 2021 - John Mellkvist

Boksignering John Mellkvist. 
Lördag den 24 april 2021.
Kl 1200-1400. 
Kläder efter väder. 

Upptäck fördelarna med din ålder och se potentialen i din utveckling Det här är inte en bok för äldre utan för alla som blir äldre. Alla mår bäst när människor i olika åldrar möts, inspireras och lär av varandra. Möt stjärnor och vardagshjältar som ger ålderismen en match och inspireras av Johns tips, tankar och insikter. Läs om beteende- och normförändringar inom politik, arbetsliv, kultur och livsstil.

Boken är full av tips och levande exempel, intervjuer och vetenskaplig fakta som hjälper dig välja din nuvarande ålder, vilken den än är. Om det går? Om det går!

John Mellkvist är PR-konsulten och framtidsspanaren som blivit en tankeledare i arbetet med att minska ålderismen. Han har utsetts till Årets Superkommunikatör och handplockats av regeringen till Delegationen för senior arbetskraft. (Ovanstående är förlagets beskrivning av boken).


Fotograf Jenny Hammar
*** *** *** ***


Fredrika Bremer-förbundets Stockholm/Uppsalakrets börjar 2021 med ett aktuellt och spännande ämne. John Mellkvist som funderat på och skrivit om ålderism och åldersnoja kommer till kretsmötet, den 27 januari kl. 18:00 – 19:00, och berättar om sin nyutkomna bok.  

Kontakta lena.brannfors 😐 hotmail.com om du vill lyssna/delta i samtalet som genomförs digitalt. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...