söndag 18 juli 2021

Sorgen lyckan livet - Meg Mason


Sorgen lyckan livet 
är en berättelse om livet, kärleken och äktenskapet, om att förändras och börja om från början. En roman skriven med ömhet, raseri, humor och stor insikt.

Martha vet att något är fel med henne, men hon vet inte vad. Hennes man Patrick är övertygad om att allt är bra. Alla människor har sina konstigheter, säger han. Knepet är att inte stanna upp, att bara fortsätta leva.

Innan de gifte sig - för åtta år sedan - sa Martha att hon inte ville ha barn. Han sa att det var okej. Han hade ju älskat henne sedan han var fjorton och allt han ville var att göra henne lycklig. Även om han inte har lyckats med det.

När Martha äntligen får veta vad som är fel spelar inget längre någon roll. Det är för sent att få det enda hon någonsin önskat sig. Men kanske är det inte så enkelt. Kanske kan man sluta älska en person - och sedan börja om från början igen?


❤️#kärlek #äktenskap #sorgenlyckanlivet #megmadon #harpercollins #roslagensbokhandel #enriktigbokhandel #handlalokalt #norrtälje #välkommentillbokhandeln #välkommentillnorrtälje


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...