tisdag 27 juli 2021

Boksignering lördag 31 juli 2021 - Anna Ovsiannikov

 Boksignering lördag 31 juli 2021 - Anna Ovsiannikov 


En helt ovanlig familj (9-12 år)
Kl 1200-1400. Utomhus. Kläder efter väder. 

I ett gigantiskt hus vid Världens ände bor Majoris med morfar Clemence och mormor Estelle. Ser man de två pensionärerna ute tillsammans tänker man nog att de är som vilka gamlingar som helst - men vad ingen vet är att Estelle och Clemence är professionella tjuvar.

Majoris familj, familjen Bov, har bestått av tjuvar sedan urminnes tider. Det är egentligen bara Majoris som inte har engagerat sig så mycket i brottsligheten. Majoris spenderar istället dagarna med sin stjärnkikare, för uppe ibland rymdens stjärnor är Majoris alltid välkommen. Majoris har helt enkelt ingen given plats bland Estelles vassa hjärna, Clemences våghalsighet och föräldrarnas äventyrlighet. Fram till en dag, då hela familjen Bovs liv sätts ur spel - dagen då allting gick snett - och Majoris måste bevisa, en gång för alla, att det finns tjuvheder även i familjens yngsta medlem.







#boksignering #sensusnorrtälje #Norrtälje50 år #sagoläsning  #spexochskoj  #nusjungervi  #barnböcker 9-12 år  #annaovsiannikov  #idusförlag  #enheltovanligfamilj  #roslagensbokhandel  #välkommentillbokhandeln #välkommentillnorrtälje  #kulturiroslagen  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...