söndag 9 maj 2021

Boksignering fredag 14 maj 2021 - Eva Norrman Brandt



Boksignering fredag 14 maj 2021 kl 13-15
Eva Norrman Brandt
Transformativ förändring och Agilt ledarskap
Ny som chef


Eva Norrman
 Brandts bok heter Transformativ förändring och agilt ledarskap. Den berör ett aktuellt och angeläget tema, kulturpåverkande och kulturförflyttande förändringar. Denna typ av förändring har blivit vanligare sedan mitten av 1990 talet på grund av bland annat teknisk utveckling och digitalisering. Ledare behöver förstå och kunna leda transformativa förändringar oavsett om man arbetar inom offentlig eller privat sekor.

Eva Norrman Brandts bok tar upp vad transformativ förändring är, vad det innebär och exempel på sådana förändringar i ”verkliga livet”. Hon tar också upp ledarskapet i denna typ av förändringar och exemplifierar med ledare från fyra olika organisationer som tillämpat ett agilt ledarskap.

Evas bok ger också konkreta verktyg och förslag  om hur du som ledare kan göra för att initiera och genomföra en transformativ förändring.

Boken bygger på Evas erfarenheter som forskare och konsult och är lättläst och handfast i sitt upplägg.


Eva är också författare till Ny som chef – en ledarskapsbok som vunnit pris för årets HR bok och som kom ut i tredje upplagan januari 2020. Eva har även skrivit boken Chefspraktikan 2006 och Taking the lead 2013.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...