torsdag 20 maj 2021

Boksignering lördag 22 maj 2021 - Eva Kiani - Det dolda arvet


Boksignering lördag den 22 maj 2021 

Eva Kiani

Det dolda arvet (fantasy) 

Kl 1200-1400 

Utomhus. Kläder efter väder. 

Välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje. 


I Vorna har alla tecken på magi och tidigare revolter effektivt gömts undan och glömts. För de föräldralösa syskonen Quara och Quinn är berättelserna om magi inspirerande skrönor. För deras bror Quarx är berättelserna om magi orsaken till att deras föräldrar inte längre lever med dem. När Quinn hittar en av den gamla tidens amuletter är det första steget på syskonens resa för att utforska inte bara den värld de lever i utan även sina inre drivkrafter och svagheter. I det Spruckna berget är Sefides, en magisk vilour, fängslad bakom sju lås av sina sju syskon. Inte långt därifrån befinner sig Imran Silvertörne, bannlyst från Vorna och blockerad från att använda sina magiska krafter. Lockad av löften om makt och hämnd börjar Imran arbeta för att samla amuletterna för att befria Sefides.

Det dolda arvet är den första delen i en nyskapande fantasytrilogi.

Eva Kiani, född 1981, växte upp utanför Varberg men bor numera i Uppsala med sin familj. Författardrömmen uppstod redan i grundskolan. Vid ett besök på skolbiblioteket lovade hon sig själv att hennes namn en dag skulle finnas på en bokrygg. Det dolda arvet är hennes debutroman.




#boksignering #lördag #EvaKiani #Detdoldaarvet #hoiförlag #kläderefterväder #vihållerdistans #tvåmetersregeln 

#roslagensbokhandel #enriktigbokhandel #handlalokalt #ettlevanderoslagen #välkommentillbokhandeln #dinlokalabokhandel #smultronstället #visitsweden #visitroslagen #roslagenspärlor #norrtälje #njutdagensomdenbästa






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...