tisdag 11 maj 2021

Boksignering lördag 15 maj 2021; Gunnar Ståhl

Tjohoj! Det här blir skoj!
 
Gunnar Ståhl kommer till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje lördagen den 15 maj kl 12-14 - för att signera sina böcker! Det gör bokhandlerskan glad. Jag hoppas det gör dig glad också. Han har med sig en deckare, en roman och en bok med koppling till andra världskriget. 
 
Vitt guld. 
Rolf Bärnsten är reporter på en dagstidning i Stockholm. Han blir misstänkt att ha utfört ett mord i en guldaffär och för att slippa misstanken vill han hjälpa polisen att reda upp mordet. Det går inte bra.
 
1968. Allt de inte visste. En svensk vardagshistoria i romanform om Jonny Fröjd som växer upp i ett svenskt brukssamhälle. En bok för dem som är så gamla att de minns hur det såg ut i Sverige och i världen på 1960-talet och i synnerhet 1968. Och för dem som vill veta hur det var.
 
Spionen Sidorenko och de ryska bombningarna av Stockholm 1944
På kvällen tisdagen den 22 februari 1944 fällde sovjetiska flygplan bomber över Stockholm. Tre dagar senare benådades den sovjetiske spionen Vasilij Sidorenko. Hade bombningarna i februari 1944 och frisläppandet med varandra att göra?
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...