tisdag 6 september 2022

Bokhandelns vänner!Välkommen att bli medlem i föreningen Mångfald Tillsammans som skapar aktiviteter, ordnar samtal och skapar mer och nytt tillsammans med bokhandeln. Ja, föreningen samarbetar gärna med andra också. Vi vill se fler aktiviteter på och omkring Kulturtorget, Norrtälje. Vill du det också? 


Medlemsavgift (100 kr för 2022) till Mångfald Tillsammans betalas till swish 123 075 3715 (bokhandeln) eller bg 418-8850 (Företagshuset, som administrerar föreningens medel.) Vänligen ange ditt namn och din mailadress på inbetalningen. 


Medlemskap i föreningen ger dig t ex särskild tillgång till aktiviteter, samtal och föreläsningar, med mera. Det ger dig också tillgång till särskilda rabatter på utvalda böcker i butiken. Det gör förstås också att vi betraktar dig som bokhandelsvän. 


Varje person med intresse för kultur i Norrtälje hälsas varmt välkomna som medlemmar och deltagare. 


Du hälsas också välkommen att delta i Kulturgruppen Kulturtorget som har sin utgångspunkt i samarbetet mellan Mångfald Tillsammans och bokhandeln i Norrtälje. Kulturgruppen Kulturtorget arbetar för att hitta samarbeten och för att åstadkomma fler aktiviteter i Mångfald Tillsammans och i bokhandeln. 


Ditt deltagande gör skillnad, skapar möjligheter till fler aktiviteter. 


Välkommen till Kulturtorget, platsen där samtal förs.


Anette Grinde

tfn 0708905731
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...