Bokhandelns vänner!

Länk till rabattlista för bokhandelsvän hittas längre nerdetta inlägg. (Uppdateras löpande, så återkom gärna till listan)


Medlemskap i bokhandelns vänner!


Välkommen att bli medlem i bokhandelns vänner (föreningen Mångfald Tillsammans) som skapar aktiviteter, ordnar samtal och skapar mer och nytt tillsammans med bokhandeln. Ja, vi samarbetar gärna med andra också. Vi vill se fler aktiviteter på och omkring Kulturtorget, Norrtälje. Vill du det också? 


Medlemsavgift (100 kr för 2023, 100 kr för 2024 - just nu 150 kr för 2023-2024) betalas till swish 123 075 3715 (bokhandeln) eller bg 418-8850 (Företagshuset, som administrerar föreningens Mångfald Tillsammans medel.) Vänligen ange ditt namn och din mailadress på inbetalningen


Medlemskap i bokhandelns vänner ger dig t ex tillgång till aktiviteter, samtal och föreläsningar, med mera. Det gör också att vi ger dig särskilda rabatter för utvalda böcker (ny lista varje månad)


Varje person med intresse för kultur i Norrtälje hälsas varmt välkomna som medlemmar och deltagare. 


Du hälsas också välkommen att delta i Kulturgruppen Kulturtorget som har sin utgångspunkt i samarbetet mellan Mångfald Tillsammans och bokhandeln i Norrtälje. Kulturgruppen Kulturtorget arbetar för att hitta samarbeten och för att åstadkomma fler aktiviteter i Mångfald Tillsammans och i bokhandeln. Du engagerar dig så mycket som du själv vill, förstås.


Ditt deltagande gör skillnad, skapar möjligheter till fler aktiviteter. 


Välkommen till Kulturtorget, platsen där samtal förs.


Anette Grinde

tfn 0708905731Personligt erbjudande till dig som är
medlem i bokhandelns vänner 2023

i Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje!


Erbjudandet gäller även vid beställning under 
rabattmånaden i bokhandeln (alltså om boken har tagit slut i butiken). 

Beställning med rabatt gäller inte för reaböcker.


Vänligen hänvisa till månadens rabattlista  - 
och ditt medlemskap i bokhandelns vänner 
för att erhålla rabatten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...