torsdag 5 januari 2023

Praktikplats ledig


Vi har en praktikplats ledig just nu. Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje gör massor - men vill göra mer. Vi vill vara en kulturplats som gör skillnad. Ja, det gör vi - men vi vill mer. 

Pluggar du? Gillar du kultur? Är du arbetslös men vill, vill och vill. Vill du byta riktning? Är du en idéspruta som vill peppa för mer folkbildning, mer kultur, mer glädje, fler samtal och mer läsning? Vill du jobba med kultur i framtiden? Vill du göra skillnad? 


Hör av dig. Kultur är fantastiskt. Viktigt. Kanske är du den som gör skillnad för bokhandeln och bokhandeln den som gör skillnad för dig. Komsi komsi. 


Är du intresserad? Maila gärna till bokhandeln om hur du tänker kring detta. Boka tid för ett samtal. Mailadressen är : info 😏 roslagensbokhandel.se


Ditt syfte med en praktikplats är en framtida anställning. Här eller på annan plats. Du gör skillnad, eller hur? Välkommen!För dig som söker en utbildningspraktik önskar vi av dig;
  • Utbildning i kommunikation, webb eller sociala medier och/eller
  • utbildning i jämställdhet, rättvisa, mänskliga rättigheter, kultur, litteratur eller andra frågor (ge gärna förslag) 
  • Glöd & engagemang för och kunskap om jämställdhetsfrågor, rättvisefrågor, mänskliga rättigheter och/eller liknande frågor. Vi utvecklas och engagerar oss gärna i sociala samhällsfrågor.
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift
  • Erfarenhet av föreningsliv/ideell verksamhet är meriterande, liksom hur det är att driva ett litet engagerat företag.

Välkommen med din ansökan! Skicka ett personligt brev där du berättar vad du vill göra och vad du tror att vi kan bli tillsammans. Bifoga ditt cv som också beskriver dina intressen och ditt ideella engagemang till;  info 😏  roslagensbokhandel.se Gör det gärna med glädjefylld skyndsamhet! Märk din ansökan med ”ansökan praktik vår 2023”. (Det går bra att börja redan nu, om du vill och kan). 

Notera. Om du vill jobba med marknadsföring, så går det alldeles lysande. Du kan dock inte använda världens nya marknadsföringstermer i din ansökan till bokhandeln. Du måste helt enkelt använda dig av klarspråk som även gamla stofiler som inte jobbar med den nyaste terminologin förstår. Tack. 


Anette Grinde 
Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje 
Tfn 0708 905 731 #praktikplats ledig. #merkulturåtfolket #Peppelipepp #roslagensbokhandel #norrtälje #välkommentillbokhandeln #dinlokalabokhandel #enriktigbokhandel #norrtälje #kulturiroslagen #nyttjobb
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...