måndag 2 januari 2023

Stora boken om jorden!

 


Vad finns under marken? Hur bildas berg? Vad händer när glaciärer smälter och varför är skogar viktiga? Upptäck vår planet i denna faktaspäckade och storslagna bok om vår planet. Magnifika och detaljrika bilder levandegör jordens enorma mångfald av växter, djur, natur och människor. Här kan du bland annat lära dig om olika livsmiljöer och ekosystem - i grottor, bland gigantiska redwood-träd, på savannen och djupt nere i haven. Du kan ta reda på vad som håller jorden kvar på sin plats i solsystemet, besöka en regnskog eller utforska den livsfarliga vägen upp till Mount Everests topp.  

Stora boken om jorden är en fantastiskt omfattande och mycket rikt illustrerad faktabok som visar vår planet ur många perspektiv. Läs, titta och låt dig förundras!  

Boken är verkligen fantastisk, både för stora och små, ja, det är en bok för många åldrar. Det är en bok att återvända till, igen och igen. En riktig kunskapsstart för många olika frågor. Ja, en riktigt fin bok. 


I samma magiska serie finns också:

Stora boken om dinosaurier
Stora boken om havet
Stora boken om historia
Stora boken om människokroppen
Stora boken om rymden
Stora boken om vetenskap#storabokenomjorden #jorden #klimatförändringar #våtmarker #kontinentalplattor #jordbävning  #vårfantastiskavärld 


#roslagensbokhandel #norrtälje #kulturtorget #platsendärsamtalförs #roslagen #VälkommentillNorrtäljeInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...