söndag 4 augusti 2024

Tågvandra från Stockholm. Gunnar Andersson.

 

Tågvandra från Stockholm. 

Gunnar Andersson.



Ta tåget till vandringen! Kliv på tåget i Stockholm. Inom en eller två timmar är du i staden som blir ditt basläger. Övernatta nära stationen och få tillgång till både restauranger och uteserveringar. Vandringarna tar dig sedan ut på markerade leder mellan naturreservat i det omgivande landskapet, men du finner också längre kulturvandringar där staden står för sevärdheterna. Kapitlen i boken är upplagda efter de tåglinjer som förgrenar i olika väderstreck från Stockholm. Detaljerad information om kollektiva ­färdmedel till vandringarnas starter. 

Tågvandra från Stockholm är skriven av Gunnar Andersson, en av Sveriges mest meriterade friluftsskribenter. Regelbunden medarbetare i Turist och Utemagasinet. Gunnar Andersson har tidigare skrivit guideböcker om Sörmlandsleden, Weekendvandringar kring Stockholm, Dolomiterna, Mallorca, Bad Gastein och Tiveden. 


Tågvandra från Stockholm. 

Gunnar Andersson. 

Calazo förlag gör mig varm i själen. De ger ut fantastiska reseböcker över platser i när och i fjärran. Fjäll, hav, skog, vandring, cykel, led, långt borta och nära träffar deras böcker den som vill leva på resande fot. Det finns så mycket vackert att upptäcka, både nära och långt borta. 

Deras böcker är förpackade i det lilla formatet, bra att ha med dig, men med väldigt mycket bra information. 

Med Tågvandra i Stockholm tar man sig med tåg, hittar nya platser, nya städer och nya utflyktsmål att upptäcka. På daglig tur, i vårt eget relativa närområde kan vi se och lära om väldigt mycket nytt. Missa inte Calazos fantastiska reseböcker. 

Vad finns i Arboga, Norrköping eller Gävle? Dit tar man sig med tåg, där finns boende och massor att upptäcka. Just do it, gör't. Upptäck ditt land. Njut! 

Pepp.


#TågvandrafrånStockholm #GunnarAndersson#calazoförlag 

#roslagensbokhandel #kulturtorget  #välkommentillnorrtälje #stockholm  #visitroslagen 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...