tisdag 6 februari 2024

Chateau vid vägens slut. Jessica Eriksson och Stefan Holm.Se här, se hit. Här är det feelgood, kärlek och värme. Jessica Eriksson och Stefan Holm har skrivit om romance, arv och kärlek. Missa inte den! 


Chateau vid vägens slut. 
Jessica Eriksson och Stefan Holm.

Ellinor Carpentier har bott i Paris i hela sitt liv. När hennes svenska mamma går bort bestämmer hon sig för att börja om i Sverige, och väl där får hon veta att hon ärvt ett hus i Värmland. Hon kan absolut inte se sig själv i ett hus på landet, så hon anlitar den karismatiske mäklaren Andres Williamsson, som ivrigt tar sig an uppdraget att sälja. Men så snart Ellinor får se den förfallna egendomen blir hon förälskad. Huset är, i hennes ögon, ett château! Hon tänker om och vill i stället renovera och bilda ett konstnärskollektiv. Till sin hjälp tar hon den lite blyge men hängivne snickaren Felix Gustavsson. Samtidigt som huset återfår sin forna glans spirar kärleken mellan Andres och Ellinor. Men oväntad konkurrens om Ellinors hjärta komplicerar allt.

En varm och charmig berättelse om att följa sina drömmar och samtidigt både hitta hem och finna kärleken.


Jessica Eriksson har en doktorsexamen i nordiska språk med språkhistorisk inriktning från Uppsala universitet och arbetar sedan flera år vid Karlstads universitet. Stefan Holm har vunnit OS-guld i höjdhopp, På spåret två gånger och är en uppskattad föreläsare. 


Jessica och Stefan är ett par även utanför skrivandet och är bosatta i Karlstad. Sedan tidigare har de skrivit framför allt feelgood och romance, samt en barnbok. 


Barnboken Zombien i kombin finns tyvärr inte att beställa, den är slut på förlaget. Jessica Eriksson har också varit medförfattare i flera böcker om språk. 


Utgivningsdagtum 2024-02-08. 

#chateauvidvägensslut #jessicaeriksson #stefanholm  #harperlove #roslagensbokhandel #kulturtorget #platsendärsamtalförs #bokhandelnsvänner #februari 

#Romantik #Hjärtvärmande  #Kärlek  #Värmland #Romance  #Relationer #påspåret #osguld Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...