måndag 19 februari 2024

Var är Herr Kanin? Emelie Hajas & Aina von Segebaden. (3-6 år)

Var är Herr Kanin? 

Emelie Hajas & Aina von Segebaden. 

(3-6 år)


Herr Kanin följer alltid med Lo överallt. Till förskolan, på bussen, till mormor, och allra mest gillar han lekparken. Men en dag är Herr Kanin bara borta. Han finns ingenstans. Vart kan han ha tagit vägen? Bara inte geggamojamonstret har fått tag på honom ...

Var är Herr Kanin? är en spännande saga om det som inte får hända - att ett älskat gosedjur försvinner. Steg för steg hjälper vi Lo att leta. Kan vi hitta Herr Kanin?


Författare: Hajas, Emelie

IIllustratör: von Segebaden, Aina




Ja, du. Det är inte lätt att vara barn. Stressade föräldrar, kurragömma och att den vuxne inte fattar vilket gosedjur som är det viktigaste och att det är stor skillnad på något som är gosigt och något som är läskigt. Det visar igen att vi ser saker på olika sätt. Ja, vuxna och vuxna, barn och varn. Det är kort mellan gråt och skratt, gung och gömma. Hipp som happ kan sagan sluta med ett skratt. Så också här. Så fint, så fint.


Illustrationerna är fina, det finns många extra detaljer. Ett djur där, en gunga här, löv, natur, kaviarmacka, svampar, spadar och geggamojamonster ger extra färg och glädje åt berättelsen. Vid nästa läsning kommer man att hitta fler detaljer. 


En fin bok för barn i åldern 3-6 år.




#varärherrkanin #emeliehajas #ainavonsegebaden #idusförlag #barnböcker 3-6 år  #kulturtorget 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...