tisdag 15 november 2022

Lär dig skriva en bok! Sara Starkström.

Lär dig skriva en bok! Sara Starkström. Vill du skriva en bok? Toppen! Men hur ska du börja, vad vill du skriva och för vem skriver du? Hur tar du dig från idé till handling, och hur får du ett färdigt manus att skicka till bokförlagen?


Men hjälp av denna bok kommer du fram till svaren. Fylld med tips och övningar om en romans alla stadier och byggstenar, guidas du steg för steg genom skapandets process. Boken innehåller fyra delar: brainstorming, skelett, karaktärer och inspirationsövningar. För varje del kommer du allt närmare din bästsäljarroman.


Det här är en fylla-i-bok, skriv in dina svar direkt i boken och se hur din roman växer fram.
Att skriva är viktigt för många. Att låta texten flöda över sidorna och se vad som växer fram är livsbejakande, skapar tankar och bearbetningsmöjligheter men bygger även historier som kan berättas för andra. Det kräver förstås struktur om texten ska bli en läsvärd, eller läsvänlig berättelse som fler kan förstå och få glädje av.


Den här boken - Lär dig skriva en bok - kan hjälpa dig att ta dig framåt. Konkreta frågor och uppgifter, anteckningsmöjligheter om det du vill fästa på pränt och, inte minst får du möjligheten att begrunda tanken som är viktig i skrivandet, kill your darlings. Det kan ju få mig själv att låta bli bokskrivandet. Man kan förstås undra varför. Det måste väl ändå vara görligt? 


Att plantera är också en viktig grej i skrivandet. Vad är det och hur gör man?


Den här boken är en möjlighet för dig som är en skrivande varelse. Möjligheter ska fångas, eller hur! 


Skriv, bara skriv!


Välkommen till Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje! 
#nicotext #sarastarkström #lärdigskrivaenbok 

#roslagensbokhandel #norrtälje #kulturtorget #platsendärsamtalförs #roslagen #attskriva  #skrivbaraskriv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...