lördag 6 augusti 2022

12/11-22. Irene Kolare - Vårdnaden

Boksignering lördag den 12 november 2022.
Irene Kolare - Vårdnaden
Kl 1200-1400.
Utomhus. Kläder efter väder.


Platsen är Mörbylånga, flickan som bor där älskar sin pappa över allt annat. Men med åberopande av barnets bästa tas pappan och det goda livet ifrån henne i samband med föräldrarnas skilsmässa.

Vårdnaden är en berättelse om en pappa som rustar dottern för livet, samt en skildring av det nära samtalet i en relation fylld av humor, förlåtelse och kärlek.


"Vårdnaden är en berättelse om att förlora den man älskar.  Berättelsen är glimtar och fragment av det som flickan minns. Berättelsen bör läsas som en roman även om den bygger på verkliga händelser. Jag har valt att använda de autentiska namnen i romanen eftersom de känns oskiljaktiga från de äkta personerna. Igenkänning har alltid varit sammanhangsbringande och en tröst för mig, men kanske kommer berättelsen också att väcka frågor hos läsaren." - Irene Kolare Boksignering Irene Kolare - Vårdnaden Lördagen 12 november 2022. 
kl 1200-1400. 

Utomhus. Kläder efter väder.


Boksignering Irene Kolare - Vårdnaden Lördagen 11 september 2021. 
kl 1200-1400. 
Utomhus. Kläder efter väder.


😏 #IreneKolare  #Vårdnaden #boksignering i #roslagensbokhandel #kulturiroslagen sker gärna på #kulturtorget #lillatorget i #norrtälje  #platsendärsamtalförs 
  
Vi säger varmt #välkommentillnorrtälje & #välkommentillbokhandeln som månar om litteraturen, samtalen, platsen och människorna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...