tisdag 22 november 2022

Kassa 19. Claire-Louise Bennett

”Bennett skriver som ingen annan. Hon är en sällsynt begåvning, och Kassa 19 är en mästerlig roman.” – Karl Ove Knausgård


Kassa 19. 
Claire-Louise Bennett

I en arbetarstad väster om London skriver en skolflicka ned berättelser längst bak i sitt skrivblock. Hon är som berusad av fantasi och inspiration. I takt med att hon blir äldre, blir allt och alla hon möter stoff; den bastanta ryska mannen som vandrar runt i mataffären där hon arbetar och som ger henne Nietzsches ”Bortom gott och ont”; staplarna av böcker som hon förlorar – och finner – sig själv i.


Spänningen hon finner i att skapa karaktärer och scener i sitt huvud kan bara likställas med den spänning det innebär att gå sin egen väg i livet.Till bokcirkelbordet i bokhandel. Vill du vara med i våra samtal, så hör av dig till bokhandeln! Vi har plats för dig som vill tala, fundera, lyssna och delta! 


#kassa19  #Claire-LouiseBennett #WahlströmWidstrand #bokcirkeln #bokvalsbordet #roslagensbokhandel #norrtälje #kulturtorget #platsendärsamtalförs #roslagen Fredag 25/11-22, kl 1000. 
Informationsträff om kommande studiecirkel om klimatet.

Lördag 26/11-22, kl 1000. 
Informationsträff om kommande studiecirkel om klimatet.

Lördag 26/11-22, kl 1400.
Informationsträff om kommande bokcirkel (som träffas vardagar kl 1800)


November 2022. Bokhandeln i Norrtälje är till salu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...