måndag 12 oktober 2020

Tack, Ulla Nissen


Väldigt mycket tack till Ulla Nissen för lördagens (10/10 2020) boksignering vid bokhandeln. Hon har skrivit ungdomsböcker med mycket angelägna frågor. Böckerna är en perfekt present till tonåringen i familjen, kompisfamiljen eller grannfamiljen. De kan gott läsas av familjernas vuxna också.

Böckerna innehåller frågor som många ungdomar möter, som vi vuxna inte ser och som ungdomarna håller tyst för sig själva. Antingen är de själva utsatta eller en kompis. Frågorna är viktiga. Samtala, läs, samtala och läs. Igen och igen.

Vi vill uppmana alla föräldrar & mor-/farföräldrar att sätta viktiga böcker i händerna på ungdomarna.

En viktig bok är en prima torsdagspresent, födelsedagspresent eller julklapp. En viktig handling är att också läsa själv och prata med ungdomarna om frågorna som rör deras värld. 


A.. #ullanissen #hoiförlag #boksignering #sensusnorrtälje #roslagensbokhandel #enriktigbokhandel # norrtälje

 

Vi samarbetar med Studieförbundet Sensus i de aktiviteter vi genomför i bokhandeln. Vi tackar för allt löpande stöd, tankar och support. 


Vi samarbetar med Roslagens Sparbanks stiftelser (genom vårens bidrag till projekt Demokratiska samtal).  Vi tackar för det stöd som gjort projektet möjligt. Väldigt mycket tack. 

Vi samarbetar med den ideella föreningen Mångfald Tillsammans i de aktiviteter vi genomför hos oss. Samarbeten - tillsammans - är viktigt för dem och för oss. Tack. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...