fredag 10 juni 2022

Välkommen att bli medlem i föreningen Mångfald Tillsammans


Välkommen att bli medlem i föreningen Mångfald Tillsammans som skapar aktiviteter, ordnar samtal och skapar mer och nytt tillsammans med bokhandeln.  Ja, föreningen samarbetar gärna med andra också. Vi vill se fler aktiviteter på och omkring Kulturtorget, Norrtälje. Vill du det också? 

Medlemsavgift (100 kr för 2022) till Mångfald Tillsammans betalas till Bg 418-8850 (Företagshuset, som administrerar föreningens medel.) Vänligen ange ditt namn och din mailadress på inbetalningen. 

Medlemskap i föreningen ger dig t ex tillgång till aktiviteter, information om samtal och föreläsningar, med mera. Det gör förstås också att vi klassar dig som bokhandelsvän

Varje person med intresse för kultur i Norrtälje hälsas varmt välkomna som medlemmar och deltagare. 

Du hälsas också välkommen att delta i Kulturgruppen Kulturtorget som har sin utgångspunkt i samarbetet mellan Mångfald Tillsammans och bokhandeln i Norrtälje. Kulturgruppen Kulturtorget arbetar för att hitta samarbeten och för att åstadkomma fler aktiviteter i Mångfald Tillsammans och i bokhandeln. 


Välkommen till Kulturtorget, platsen där samtal förs. #bokhandelnsvänner  #roslagensbokhandel  #kulturtorget  #mångfaldtillsammans #norrtälje  #visitroslagen #kulturiroslagen #sensusnorrtälje 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...